Gelukkig 2018!

2017 is net voorbij en wat een hectisch jaar is het geweest. Ik heb de artikelen en foto's niet precies geteld, maar volgens mijn archief heb ik er meer dan honderdtwintig geschreven en velen van één of meer foto's voorzien. Per productie sta je er niet zoveel bij stil, want het is erg stressen. Als je dan toch even terugkijkt is er best veel werk verzet. Tel daarbij nog de vele fotoreportages (ja, ik kan de muziekfotografie echt niet laten liggen en ook op reis gaat de camera mee), dus ik heb een productief jaar achter de rug.

Nieuwe kansen?

Vast wel. Je ziet dat mijn website iets anders eruit ziet: het was echt tijd voor een make-over. Ik wil in 2018 meer 'mindful' werken. Als zelfstandig schrijver en fotograaf ben je met alle facetten van je bedrijf bezig en dat is stressen. Tussen de werkzaamheden door klinken de appjes, mailtjes en belletjes. Niet fijn. Meer in het moment leven dus! En dat gun ik iedereen ook van harte toe. Geniet van elke klik, elk woord die je neerzet en de mensen om je heen. Een gezegend 2018.

Comments are closed.